ADIYAMAN / KAHTA - Şehit Musa Özalkan Ortaokulu

yok
Girne Mahallesi, 6132. sokak, No 1, Kahta/Adıyaman
Vizyon
Milli değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışan bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Okulumuz, ülkemizin milli ve manevi değerlerini benimseyen, analitik düşünce yetisine ve demokratik dününce yapısına sahip, azimli, ilkeli, sorumluluk duygusu gelişmiş, sahip olduğu bireysel ve toplumsal hak ve ödevlerini bilen ve bu kavramları savunabilen vatandaş kimliği oluşturmayı amaçlamış bir eğitim kurumudur.
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler
Okulumuzda derslerimiz sabah 8:30´da başlayıp, öğleden sonra 15:25´te bitmektedir.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım, halk otobüsleriyle sağlanabilmekte olup, ayrıca taksiler, özel araçlar ya da yürüyerek de rahatlıkla sağlanabilir.
ADIYAMAN / KAHTA / GİRNE MAHALLESİ / 6132 (Sokak) / No: 1
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kahta İlçe merkezinde olup, Adıyaman il merkezine yaklaşık 35 km uzaklıktadır.